Feestelijke opening nieuwe locatie peuterspelen Kindcentrum Rivierenwijk

Feestelijke opening nieuwe locatie peuterspelen Kindcentrum Rivierenwijk

Vandaag is de nieuwe locatie voor peuterspelen, Kindcentrum Rivierenwijk feestelijk geopend. Peuterspelen is hiermee verhuisd van een plek in de school naar een eigen pand, aan de Merwedestraat 2 in Deventer.

Op maandagochtend en middag liepen we met alle peuters, van de school naar de nieuwe locatie. Daar aangekomen stond mascotte Sam iedereen op te wachten. Ook was er een springkussen en kregen alle kinderen als verrassing een rugtasje met wat cadeautjes.

De locatie is prachtig opgeknapt. Hierbij is goed gekeken naar de inrichting van de groepsruimtes. Deze zijn zo ingericht dat alle kinderen de ruimte hebben om te kunnen spelen en leren. Ook de kinderen en hun ouders zijn erg enthousiast over de nieuwe locatie.

De reden voor de verhuizing was de groei van het aantal leerlingen voor Kindcentrum Rivierenwijk. In goed overleg met de school is besloten om peuterspelen te verhuizen. Door de verhuizing naar het nieuwe pand beschikt peuterspelen nu over een extra groepsruimte. Waardoor alle nieuwe peuters meteen geplaatst worden en er geen wachtlijsten voor peuterspelen bij Kindcentrum Rivierenwijk meer zijn. Uiteraard is peuterspelen onderdeel van Kindcentrum Rivierenwijk en de nauwe samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten.

Kindcentrum Rivierenwijk peuterspelen