Kinderdagverblijf Deventer

Een vertrouwde plek voor je kind

Een vertrouwde plek voor je kind… Dat betekent vaste en betrokken medewerkers. Een duidelijke structuur in de dagindeling. Een nauw contact met jou als ouder. Zomaar een paar dingen die wij belangrijk vinden op onze kinderdagverblijven in Deventer.

Ontwikkeling

Jouw kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen wijze. Wij helpen je kind als dat nodig is en geven het vooral veel ruimte om zelf te ontdekken. En ja, dat gaat met vallen en opstaan. Daar leert je kind van!

Groepsindeling

In onze kinderdagverblijven spelen kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar. Wij hanteren deze groepsindeling om te stimuleren dat kinderen van elkaar leren.
Naast rust en regelmaat voor de baby’s, die uiteraard hun eigen ritme volgen, biedt deze groepsindeling een uitdagende speel- en leeromgeving voor alle kinderen.

Interesse?

Kom langs voor een rondleiding en proef de sfeer. Stel gerust al je vragen. Je bent van harte welkom! Vraag eenvoudig een rondleiding aan via onderstaande link of bel ons: 0570 – 85 71 00. Graag tot binnenkort!

Onze kinderdagverblijven: