Vakantieopvang

Sporten, koken, dansen of creatief zijn

Vakantie is een feestje! Onze BSO’s zijn dan de hele dag open. Dat is fijn want zo hebben we nóg meer tijd om leuke activiteiten te ondernemen. Ook gaan we in vakanties vaak op pad en vinden er leuke uitstapjes plaats. Er is altijd een uitdagend vakantieprogramma, dus je kind hoeft zich geen moment te vervelen!

Een 40 weken contract en toch vakantieopvang nodig?
Dat kan! Je kunt altijd eenvoudig bij onze Klantenservice vakantieopvang aanvragen.

Vakanties schooljaar 2023-2024
Herfstvakantie: 23 t/m 29 oktober
Kerstvakantie: 25 december t/m 7 januari
Voorjaarsvakantie: 19 t/m 25 februari
Meivakantie: 29 april t/m 12 mei
Zomervakantie: 22 juli t/m 1 september

Openingsdagen BSO locaties in vakanties
Sam&billy maandag t/m vrijdag
Sam&jaap maandag, dinsdag en donderdag
Sam&koos maandag t/m vrijdag
Sam&max(i) maandag, dinsdag en donderdag
Sam&michiel maandag, dinsdag en donderdag
Sam&pebbles maandag t/m vrijdag
Sam&pippi maandag t/m vrijdag
Sam&sjakie maandag t/m vrijdag

De buitenschoolse opvang (BSO) is ook geopend tijdens de vakanties (52 weken), dus niet alleen tijdens de 40 schoolweken. De vakantieopvang is van 08.00-18.30 uur op centrale BSO locaties verspreid over Deventer. In de vakantieperioden worden er op basis van thema’s leuke activiteiten georganiseerd. Ook is er dan meer tijd voor uitstapjes en bezoeken wij bijvoorbeeld de scouting, gaan we met de kinderen naar ‘Hof van Twello’ of lekker banjeren langs de IJssel. Ook op de vakantie BSO hebben wij een programma, deze nemen we iedere ochtend door met de kinderen. Dit geeft kinderen (op den duur) herkenning.

Wil je graag van dag of vakantielocatie wisselen?
Dat kan! Geef dat dan uiterlijk acht weken voor aanvang van een vakantie aan ons door. Het wisselen van locatie en dag mag per schoolvakantie anders zijn. Ook als je dochter of zoon niet naar de vakantieopvang komt en je wilt niet van dag of locatie wisselen, dan horen wij dat graag! Dan houden wij daar met onze activiteiten rekening mee.

Heb je toch opvang tijdens de vakanties nodig?
Ook dat kan! Ook kinderen met een 40 weken contract zijn van harte welkom tijdens de vakanties. Op bovenstaand overzicht kun je zien welke vakantielocaties geopend zijn. De vakantie BSO is geopend van 08.00-18.30 uur, het is ook mogelijk om alleen de ochtend (08.00-13.00 uur) of middag (13.00-18.30 uur) te komen . De tarieven voor de vakantieopvang vindt je hier.

Aanmelden?
Wil je je dochter of zoon aanmelden voor een vakantie, dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice op 0570 – 85 71 00 of een e-mail sturen naar info@samenko.nl.