Sam&abeltje

Lekker spelen in een schaduwrijke tuin

Dit maakt Sam&abeltje zo leuk!

  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze BSO en peuterspeellocatie in de wijk Zandweerd in Deventer is vernoemd naar de jongen in de lift, Abeltje, uit de boeken van Annie M.G. Schmidt. We hebben een gezellige groepsruimte in Openbare basisschool De Zandstroom. Hier kan je peuter alle kanten op! Mooie centrale hal, diverse activiteiten met school, of gewoon ‘even chillen?’ Het kan allemaal!

Buitenspelen
Iedere dag spelen we buiten op het speelplein of in de schaduwrijke tuin. Heerlijk even alle energie eruit!

Openingstijden
Peuterspelen Sam&abeltje is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.
De BSO is geopend op dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag én in de schoolvakanties vindt de opvang plaats bij Sam&pippi. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&abeltje werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&abeltje graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!