Sam&jaap buitenschoolse opvang


Muggeplein 9
7411 NW Deventer
Nederland

Buitenschoolse opvang

bso.jaap@samenko.nl

06-11356343

Extra informatie

LRK nummer:231853026

GGD Inspectierapport

Sam&jaap

Heerlijk banjeren langs de IJssel

Dit maakt Sam&jaap zo leuk!

  • Karakteristieke zolder in buurthuis de Fermerie
  • Grote huiskamer
  • Gezellige leefkeuken
  • Aparte ruimtes voor jongere en oudere kinderen

Uitdagende activiteiten
Deze buitenschoolse opvang in het centrum van Deventer is vernoemd naar ‘meester Jaap’ uit het boek van Jacques Vriens. Een geweldige locatie met tal van mogelijkheden voor je kind!

Koekjes bakken? Een kunstwerk maken? Een toren bouwen? Banjeren langs de IJssel? Lekker spelen in één van de gezellige, huiselijke ruimtes? Het kan allemaal. Iedere dag bieden wij kinderen uitdagende activiteiten aan. Je kind beslist zelf wat het ’s middags wil doen.

Van welke basisscholen komen de kinderen naar Sam&jaap?
De Windroos (Broederenstraat)
De Hagenpoort

Openingstijden
We zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag bij Sam&jaap plaats en op woensdag en vrijdag bij Sam&pippi. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Ons team
Bij Sam&jaap werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&jaap graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!