Sam&max buitenschoolse opvang 2


Hovenierstraat 91
7419 CC Deventer
Nederland

Peuterspelen

ps.max@samenko.nl

06-34189023

Buitenschoolse opvang

bso.max@samenko.nl

06-34189023

Extra informatie

LRK nummer:126679708

GGD Inspectierapport

Sam&max

Spelen in de speeltuin van het Hovenhuus

Dit maakt Sam&max zo leuk!

  • Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Gezellige locatie in het Hovenhuus
  • Leuke thema’s

Deze bso en peuterspeellocatie in de wijk De Hoven is vernoemd naar ‘Max’ uit het boek ‘Max en de Maximonsters‘ van Maurice Sendak. Kinderen van de Hovenschool komen hier met veel plezier naartoe.

Buitenspelen
Iedere dag spelen we buiten op het plein. Heerlijk een frisse neus halen! Ook gaan we graag naar Buitenpost en het Worpplantsoen. Ja, bij Sam&max zijn we gek op uitstapjes in de buurt.

Openingstijden
Peuterspelen
We zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Buitenschoolse opvang
We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag plaats bij Sam&max en op woensdag en vrijdag bij Sam&pippi. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Ons team
Bij Sam&max werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&max graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!