Sam&pebbles

Hier is altijd iets leuks gaande

Dit maakt Sam&pebbles zo leuk!

Sam&pebbles is vernoemd naar Pebbles, de dochter van Fred en Wilma Flinstones. Sam&pebbles is onderdeel van Kei13, een kindcentrum in de Keizerslanden.

Openingstijden

Kinderdagverblijf Sam&pebbles is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.30-18.00 uur.  Meer informatie over de openingstijden vind je hier

Peuterspelen Sam&pebbles is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Buitenschoolse opvang Sam&pebbles is geopend op maandag t/m vrijdag eindtijd school tot 18.30 uur. In de schoolvakanties biedt Sam&pebbles opvang aan op maandag t/m vrijdag van 08.00-18.30 uur. Informatie over de schoolvakanties kunt u hier vinden.

Medewerkers
Bij Sam&pebbles werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&pebbles graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!