Sam&ronja buitenschoolse opvang 1


Andriessenplein 2
7425 GX Deventer
Nederland

Buitenschoolse opvang

bso.ronja@samenko.nl

06-55281284

Extra informatie

LRK nummer:686384398

GGD Inspectierapport

Sam&ronja

Onze talentshow is altijd een feest

Dit maakt Sam&ronja zo leuk!

  • Grote groepsruimtes
  • Leuke activiteiten
  • Talenthouse

Deze BSO locatie in de Vijfhoek in Deventer is vernoemd naar ‘Ronja de roversdochter’ uit het gelijknamige boek van Astrid Lindgren.

Talenthouse
Iedere dag bieden we fantastische activiteiten voor je kind in ons ‘Talenthouse’. Kinderen doen in blokken van een paar weken bijvoorbeeld mee aan ‘het Cookinghouse’, Dancehouse’, ‘Sportshouse’ of ‘Arthouse’. En aan het einde van het blok is er natuurlijk een feestelijke afsluiting! Super leuk toch om te zien wat je kind allemaal heeft geleerd en gedaan?

Buitenspelen
Iedere dag halen we even een frisse neus. We spelen buiten op het plein of maken een wandeling.

Openingstijden
We zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Meer informatie over de openingstijden vind je hier. Sam&ronja biedt ook voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 07.30 uur. Op vrijdag vindt de voorschoolse opvang plaats bij Sam&billy. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag t/m vrijdag plaats bij Sam&billy.

Medewerkers
Bij Sam&ronja werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&ronja graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!