De Rank peuterspelen

Peuteropvang in de Vijfhoek

Dit maakt De Rank zo leuk!

  • Intensieve samenwerking met basisschool De Rank
  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de Vijfhoek in Deventer werkt intensief samen met de basisschool. Iedereen kent elkaar dus de overgang naar het onderwijs en de buitenschoolse opvang is straks minder groot.

We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het het de ene keer over ‘Mensen: ik en jij’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Verkeer: broem tingeling!’

Buitenspelen
Iedere dag halen we een frisse neus. We spelen buiten op het plein of maken een wandeling in de buurt. Niets zo gezellig als samen even ‘boodschapjes’ halen bij de bakker!

Openingstijden
Peuterspelen De Rank is geopend op maandag , dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij De Rank werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Peuterspelen De Rank graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!