De Rank


Andriessenplein 12
7425 GX Deventer
Nederland

Peuterspelen

ps.derank@samenko.nl

06-14218956

Buitenschoolse opvang

bso.derank@samenko.nl

06-14218956

Extra informatie

LRK nummer:637315911

GGD Inspectierapport

De Rank

Gezellig ingerichte ruimtes

Dit maakt De Rank zo leuk!

  • Intensieve samenwerking met basisschool De Rank
  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze BSO en peuterspeellocatie in de Vijfhoek in Deventer werkt intensief samen met de basisschool. Iedereen kent elkaar dus de overgang naar het onderwijs en de buitenschoolse opvang is verloopt soepel.

Bij peuters staat samen leren, spelen en ontdekken centraal. Met de school worden er thema’s uitgewerkt die terugkomen in liedjes, verhalen en knutsels. De peutergroep is een fijne en goede voorbereiding voor de basisschool waardoor de kinderen vlekkeloos kunnen doorstromen naar groep 1.

Buitenschoolse opvang De Rank maakt gebruik van de groepsruimten in de school. De kleinschaligheid van deze locatie geeft de kinderen geborgenheid en tegelijkertijd alle ruimte. In het speellokaal is ook van alles te ontdekken. Buitenschoolse opvang De Rank doet ook mee aan ‘Talenthouse de Vijf’ waardoor de kinderen extra activiteiten krijgen aangeboden waarmee ze hun eigen talenten en passies kunnen ontdekken.

Openingstijden
Peuterspelen De Rank is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Op  woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij Sam&ronja. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag t/m vrijdag plaats bij Sam&billy.  Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij De Rank werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Peuterspelen De Rank graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!