Het Palet peuterspelen


Spijkerpad 1
7415 AR Deventer

Peuterspelen

ps.hetpalet@samenko.nl

06-22500243

Extra informatie

LRK nummer:281087167

GGD Inspectierapport

Het Palet peuterspelen

Peuterspelen in de wijk Voorstad

Dit maakt Het Palet zo leuk!

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de wijk Voorstad is gevestigd in basisschool Het Palet. We hebben twee grote gezellige groepsruimtes waar je peuter volop kan spelen!

We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Kunst natuurlijk!’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Mmm…lekker eten!’

Buitenspelen
Op het plein buiten heeft je peuter volop de ruimte om te rennen en plezier te maken. We zijn dan ook graag buiten. Het is gezond en gezellig!

Openingstijden
Peuterspelen Het Palet is geopend op maandag , dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Het Palet werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Peuterspelen Het Palet graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!