Sam&billy buitenschoolse opvang 1


Theda Mansholtstraat 1
7424 GX Deventer

Peuterspelen

ps.billy@samenko.nl

06-52851377

Buitenschoolse opvang

bso.billy@samenko.nl

06-13208591

Extra informatie

LRK nummer:338920857

GGD Inspectierapport

Sam&billy peuterspelen

Peuterspelen in de wijk Vijfhoek

Dit maakt Sam&billy zo leuk!

  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Fijne groepsruimtes
  • Veel uitstapjes
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de Vijfhoek in Deventer is vernoemd naar ‘Billy’ uit de boeken van Catharina Valckx. Billy beleeft de spannendste avonturen en dat past bij deze locatie. Er is altijd iets te beleven!

Er is intensief contact met de basisschool de Vijf-er en de BSO. We zien onszelf als één team waar iedereen elkaar kent. Dat is prettig, want zo is de overgang naar school straks minder groot voor je peuter.

We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Kunst natuurlijk!’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Mmm…lekker eten!’

Buitenspelen
Iedere dag halen we even een frisse neus. We spelen buiten op het plein of maken een wandeling. Daarnaast gaan we graag naar de Ulebelt. Hoe is het met de koeien in de stal? Hebben de varkens al gegeten?

Openingstijden
Peuterspelen Sam&billy is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&billy werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&billy graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!