Sam&billy buitenschoolse opvang 1


Theda Mansholtstraat 1
7424 GX Deventer
Nederland

Peuterspelen

ps.billy@samenko.nl

06-52851377

Buitenschoolse opvang

bso.billy@samenko.nl

06-13208591

Extra informatie

LRK nummer:338920857

GGD Inspectierapport

Sam&billy

Er is altijd wat te beleven bij Sam&billy

Dit maakt Sam&billy zo leuk!

  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Fijne groepsruimtes
  • Leuke thema’s
  • Talenthouse
  • Veel uitstapjes

Deze peuterspeellocatie in de Vijfhoek in Deventer is vernoemd naar ‘Billy’ uit de boeken van Catharina Valckx. Billy beleeft de spannendste avonturen en dat past bij deze locatie. Er is altijd iets te beleven!

Er is intensief contact met de basisschool de Vijf-er en de BSO. We zien onszelf als één team waar iedereen elkaar kent. Dat is prettig, want zo is de overgang naar school straks minder groot voor je peuter.

Leuke thema’s voor peuters
We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Kunst natuurlijk!’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Mmm…lekker eten!’

Talenthouse
Iedere dag bieden we fantastische activiteiten aan in ons ‘Talenthouse’. Kinderen doen in blokken van een paar weken bijvoorbeeld mee aan ‘het Cookinghouse’, Girlshouse’, ‘Sportshouse’ of ‘Arthouse’. En aan het einde van het blok is er natuurlijk een feestelijke afsluiting! Super leuk toch om te zien wat je kind allemaal heeft geleerd en gedaan?

Openingstijden
Peuterspelen Sam&billy is geopend op maandag t/m vrijdag vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Buitenschoolse opvang
We zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Sam&billy biedt ook voorschoolse opvang op maandag t/m vrijdag vanaf 07.30 uur. In de schoolvakanties zijn we gewoon van maandag t/m vrijdag geopend. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Ons team
Bij Sam&billy werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&billy graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!