Sam&gijsje kinderdagverblijf 2


Heimen Dullaertstraat 12
7412 NE Deventer
Nederland

Kinderdagverblijf

kdv.gijsje@samenko.nl

06-21112575

Extra informatie

LRK nummer:941171802

GGD Inspectierapport

Sam&gijsje kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf in Zandweerd

Dit maakt Sam&gijsje zo leuk!

  • Grote ronde hal
  • Mooie buitenspeelplaats
  • Buitenbedjes
  • Kinderdagverblijf met accent ‘Bewegen’

‘Bewegen’ staat bij ons centraal
Dit kinderdagverblijf in Zandweerd is vernoemd naar het gansje in het boek ‘Gonnie en Gijsje‘ van Olivier Dunrea. Jouw kind heeft hier veel speelruimte. Dit sluit aan op het accent ‘Bewegen’ dat Sam&gijsje gebruikt als belangrijk onderdeel in de dagelijkse werkwijze. Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen een belangrijke bijdrage heeft in de ontwikkeling van de kinderen naast dat het leuk is. We stimuleren kinderen van alle leeftijden om actief mee te bewegen en doen dat op diverse manieren, binnen en buiten. Door middel van activiteiten, maar ook door kinderen veel mee te laten helpen in de dagelijkse dingen. Ook helpen we kinderen die sommige bewegingen moeilijk vinden door één-op-één met ze te oefenen. De prachtige, ronde hal is een echte eyecatcher! Hier kan je kind alle kanten op. Bouwen? Klimmen? Dansen? Een boekje ‘lezen?’ Het kan allemaal! Wist je dat we elke dag beginnen met een beweegdansje?

Buitenbedjes
Kinderdagverblijf Sam&gijsje heeft enkele buitenbedjes, de zogenaamde ‘slaaphuisjes.’ Buiten slapen is super gezond. Baby’tjes vinden dit dan ook heerlijk!

Buitenspelen
We spelen graag buiten en zijn dan ook blij met de mooie buitenspeelplaats bij de locatie. Een buitenkeuken, een grote zandbak, fietspaadjes: er is genoeg te beleven buiten!

Openingstijden
Kinderdagverblijf Sam&gijsje is geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Meer informatie over de openingstijden van het kinderdagverblijf vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&gijsje werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&gijsje graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!