Sam&iep buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang in de wijk Zwaluwenburg

Dit maakt Sam&iep zo leuk!

  • Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Fijne buitenspeelruimte met speeltoestellen
  • Grote ruimtes

Uitdagende activiteiten
Deze buitenschoolse opvang in de wijk Zwaluwenburg (Colmschate Noord) in Deventer is vernoemd naar ‘Iep’, half meisje, half vogel, uit het gelijknamige boek van Joke van Leeuwen.

Na school is dit dé plek om mee te doen met uitdagende activiteiten. Buitenspelen? Iets bakken? Hutten bouwen? Een kunstwerk maken? Je kind beslist zelf waar het zin in heeft.

Daarnaast trekken we er graag op uit, naar de Ulebelt bijvoorbeeld. Even kijken hoe het met de dieren in de stal gaat. En wil je kind liever een boekje lezen op de bank en even ‘niets doen?’ Dat kan natuurlijk ook.

Van welke basisscholen komen de kinderen naar Sam&iep?

Wij de Wereld
Kindcentrum Kleurrijk

Openingstijden
We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij Sam&michiel. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag plaats bij Sam&michiel en op woensdag en vrijdag bij Sam&sjakie. Meer informatie over de openingstijden vind je hier

Ons team
Bij Sam&iep werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&iep graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!