Sam&iep peuterspelen

Peuterspelen in de wijk Zwaluwenburg

Dit maakt Sam&iep zo leuk!

  • Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Fijne buitenspeelruimte met speeltoestellen
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de wijk Zwaluwenburg (Colmschate Noord)  is vernoemd naar ‘Iep’, half meisje, half vogel, uit het gelijknamige boek van Joke van Leeuwen.  Sam&iep heeft twee gezellige groepsruimtes waar je peuter volop in één van de hoeken kan spelen.

We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Kleding: dat wil ik aan!’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Feest: vier je mee?’

Buitenspelen
We hebben een fijne buitenspeelruimte met klimtoestellen. Hier kan je peuter volop bewegen en alle energie kwijt. We trekken er ook wel eens op uit naar bijvoorbeeld de kinderspeeltuin en  Milieu- en Educatiecentrum de Ulebelt. Even kijken hoe het met de dieren gaat die in de stal staan.

Openingstijden
Peuterspelen Sam&iep is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Op Sam&iep werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&iep graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!