Sam&koos peuterspelen

Peuterspelen in de wijk Voorstad

Dit maakt Sam&koos zo leuk!

  • Kinderdagverblijf, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • In de buurt van veel scholen
  • Grote buitenspeelplaats
  • Veel uitstapjes

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de wijk Voorstad in Deventer is vernoemd naar ‘Matroze Koos’ uit het kinderboek van Margreet Strijbosch en Charles Michels. Er is een gezellige groepsruimte waar ’s middags de BSO zit.

We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Mensen: ik en jij’ en de andere keer over  bijvoorbeeld ‘Verkeer: broem tingeling!’

Buitenspelen
We spelen buiten op het plein of maken een wandeling in de buurt. Niets zo gezellig als samen even ‘boodschapjes’ halen bij de bakker!

Openingstijden
Peuterspelen Sam&koos is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&koos werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&koos graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!