Sam&max buitenschoolse opvang 2


Leliestraat 27
7419 CT Deventer
Nederland

Buitenschoolse opvang

bso.max@samenko.nl

06-51038930

Extra informatie

LRK nummer:133080493

GGD Inspectierapport

Sam&maxi buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang in de wijk de Hoven

Dit maakt Sam&maxi zo leuk!

  • Gezellige locatie
  • Uitdagende activiteiten voor iets oudere kinderen
  • Mooie buitenspeelruimte

Uitdagende activiteiten
Deze buitenschoolse opvang in de wijk De Hoven in Deventer is vernoemd naar ‘Maxi’ uit het boek ‘Max en de Maximonsters‘ van Maurice Sendak. Kinderen van de Hovenschool komen hier met veel plezier naartoe. Net als Sam&max is Sam&maxi gevestigd in het Wijk- en Speeltuinvereniging De Hoven, de kinderen van beide locaties hebben daarom regelmatig contact en spelen samen buiten. Met zijn uitdagende ruimtes is Sam&maxi zeer geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

Na school is dit dé plek om mee te doen met leuke activiteiten. Hutten bouwen? Een kunstwerk maken of naar het Worpplantsoen? Je kind beslist zelf waar het zin in heeft. En gewoon een Donald Duckje lezen kan natuurlijk ook.

Openingstijden
We zijn geopend maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag plaats bij Sam&max en op woensdag en vrijdag bij Sam&pippi. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Ons team
Bij Sam&maxi werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&maxi graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!