Sam&max buitenschoolse opvang 2


Leliestraat 27
7419 CT Deventer
Nederland

Buitenschoolse opvang

bso.max@samenko.nl

06-51038930

Extra informatie

LRK nummer:133080493

GGD Inspectierapport

Sam&maxi

Spelen in de speeltuin van het Hovenhuus

Dit maakt Sam&maxi zo leuk!

  • Gezellige locatie in het Hovenhuus
  • Mooie speeltuin
  • Uitdagende activiteiten

Deze bso locatie in de wijk De Hoven is vernoemd naar ‘Maxi’ uit het boek ‘Max en de Maximonsters‘ van Maurice Sendak. Kinderen van de Hovenschool komen hier met veel plezier naartoe. Net als Sam&max is Sa&maxi gevestigd in het Hovenhuus, de kinderen van beide locaties hebben daarom regelmatig contact en spelen samen buiten. Met zijn uitdagende ruimtes is Sam&maxi zeer geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

Buitenspelen
Iedere dag spelen we buiten op het plein. Heerlijk een frisse neus halen! Ook gaan we graag naar het Hof van Twello en het Worpplantsoen. Ja, bij Sam&maxi zijn we gek op uitstapjes in de buurt.

Openingstijden
We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag plaats bij Sam&max en op woensdag en vrijdag bij Sam&pippi. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Ons team
Bij Sam&maxi werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&maxi graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!