Sam&michiel

Spelen in onze natuurspeelplaats met moestuin

Dit maakt Sam&michiel zo leuk!

Natuurbeleving
Deze buitenschoolse opvang is vernoemd naar ‘Michiel van de Hazelhoeve’ uit het gelijknamige boek van Astrid Lindgren. Michiel is veel buiten en wij ook! Houdt je kind van buiten zijn? Vies worden? Planten en dieren verzorgen? Dan is dit de perfecte plek om avonturen te beleven na school! Sam&michiel ademt groen!

Buitenspelen
Er is maar liefst 6 ha grond bij de Ulebelt. Genoeg mogelijkheden voor je kind om hier lekker te banjeren, met de waterpomp te spelen of zich even rustig terug te trekken.

Openingstijden
Peuterspelen
Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten.

Buitenschoolse opvang
Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. In de schoolvakanties vindt bij Sam&michiel de opvang plaats op maandag, dinsdag en donderdag en op woensdag en vrijdag bij Sam&billy of Sam&sjakie. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Ons team
Bij Sam&michiel werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&michiel graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!