Sam&michiel kinderdagopvang

Verlengde opvang op de Ulebelt

Dit maakt Sam&michiel zo leuk!

Natuurbeleving
Deze peuterspeellocatie is vernoemd naar ‘Michiel van de Hazelhoeve’ uit het gelijknamige boek van Astrid Lindgren. Michiel is veel buiten en wij ook! Je kind leert hier van alles over alle dieren bij de Ulebelt. En wat groeit en bloeit er allemaal? Dagelijks gaan we op ontdekkingstocht in de natuur. En vies worden? Ja, dat mag!

Buitenspelen
Genoeg mogelijkheden voor je peuter om hier lekker te banjeren in de thematuinen of te spelen in de natuurlijke speelplaats ‘de Takkenbende’ en ‘de Waterstam’. We werken met leuke thema’s voor de peuters. Zo gaat het de ene keer over ‘Mensen: ik en jij’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Verschillende jaargetijden: Wat verandert er in de natuur?’ Sam&michiel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Openingstijden
Kinderdagverblijf Sam&michiel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.30 tot 13.45 uur. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&michiel werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&michiel graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!