Sam&pippi

Ontdek onze waterspeelplaats en grote boomhut

Dit maakt Sam&pippi zo leuk!

  • Mooie buitenspeelplaats
  • Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Leuke thema’s

Verschillende activiteiten
Deze bso en peuterspeellocatie in de Zandweerd in Deventer is vernoemd naar ‘Pippi Langkous’ uit de boeken van Astrid Lindgren. Een bekende uitspraak van Pippi is: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Ook bij Sam&pippi stimuleren we jouw kind om grenzen te verleggen en nieuwe dingen te proberen. En hoe stoer is het als iets nieuws ineens lukt?

Met een geweldige speeltuin aan de Everhard van Reijdtstraat heeft Sam&pippi een mooie speelplaats voor alle kinderen. Sam&pippi is gevestigd in het gebouw waar ook de wijk- en speeltuinvereniging gehuisvest is, zodat we samen een goede uitvalsbasis voor de Zandweerd zijn.

Van welke basisscholen komen de kinderen naar Sam&pippi?
Cees Wilkeshuis
Montessori Oudean
Adwaita

Openingstijden
Peuterspelen
We zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten.

Buitenschoolse opvang
We zijn geopend op maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Sam&pippi biedt ook voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 07.30 uur. Meer informatie omtrent de openingstijden Sam&pippi vind je hier.

Ons team
Bij Sam&pippi werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&pippi graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!