Sam&pippi peuterspelen

Peuterspelen in de Zandweerd

Dit maakt Sam&pippi zo leuk!

  • Mooie buitenspeelplaats
  • Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de Zandweerd in Deventer is vernoemd naar ‘Pippi Langkous’ uit de boeken van Astrid Lindgren. Een bekende uitspraak van Pippi is: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Ook bij Sam&pippi stimuleren we jouw peuter om grenzen te verleggen en nieuwe dingen te proberen. En hoe stoer is het als iets nieuws ineens lukt?

We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Holletje, bolletje, lente!’ en de andere keer over ‘Feest: vier je mee?’

Buitenspelen
De speeltuin met de waterspeelplaats, moestuin en grote boomhut is een geweldige trekpleister! Hier kan je peuter heerlijk alle energie kwijt en al het moois van de natuur ontdekken.

Openingstijden
Peuterspelen Sam&pippi is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&pippi werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&pippi graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!