Sam&pluk kinderdagverblijf 32


Hendrik Verheesstraat 2
7424 CJ Deventer

Kinderdagverblijf

kdv.pluk@samenko.nl

06-83651243

Extra informatie

LRK nummer:164331694

GGD Inspectierapport

Sam&pluk kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf in Vijfhoek

Dit maakt Sam&pluk zo leuk!

Groen kinderdagverblijf
Dit kinderdagverblijf aan de rand van de Vijfhoek (en ook goed bereikbaar vanuit Schalkhaar) is vernoemd naar Pluk uit ‘Pluk van de Petteflet’ van Annie M.G. Schmidt. Ook hier is er een echte torteltuin: een natuurlijke ontdektuin met een ‘blotevoetenpad’ en buitenkeuken. Sam&pluk ademt groen!

We gaan veel op stap. Onze veiligheidshesjes aan en hup…samen naar de Ulebelt. ‘Zie je de konijntjes?’ ‘Kijk die varkens eens in de modder staan!’ Er is buiten altijd iets moois te beleven.

Buitenbedjes
Kinderdagverblijf Sam&pluk heeft enkele buitenbedjes, de zogenaamde ‘slaaphuisjes.’ De natuur kan heel rustgevend zijn. Baby’tjes slapen vaak beter en dieper wanneer ze in een buitenbedje liggen. Frisse lucht is gezond!

Openingstijden
Kinderdagverblijf Sam&pluk is geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Meer informatie over de openingstijden van het kinderdagverblijf vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&pluk werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier klaar voor jou en je kindje.

Ja, ik wil Sam&pluk graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!