Sam&zaza kinderdagverblijf


Banekaterveld 32
7429 AM Deventer
Nederland

Kinderdagverblijf

kdv.zaza@samenko.nl

06-21112573

Extra informatie

LRK nummer:148602964

GGD Inspectierapport

Sam&zaza kinderdagverblijf

Groen kinderdagverblijf in Colmschate

Dit maakt Sam&zaza zo leuk!

Groen kinderdagverblijf
Dit kinderdagverblijf in Colmschate is vernoemd naar ‘Zaza’, de kakkerlak uit het boek Pluk van de Petteflet van Annie M.G. Schmidt. Zaza vertoefde veel met Pluk in de Torteltuin. En dat is precies wat je kind hier ook doet!

Lekker buitenspelen, klimmen en klauteren. Spelen met zand en water of relaxen in het gras. En vies worden? Ja, dat mag! En hé, kijk nou…zie je de eerste aardbeitjes al in de moestuin? Die eten we straks op onze boterham!

Buitenbedjes
Kinderdagverblijf Sam&zaza heeft enkele buitenbedjes, de zogenaamde ‘slaaphuisjes.’ Wist je dat zelfs de moeilijkste slapers hier  naar dromenland vertrekken? Frisse lucht is gezond om in te spelen én te slapen.

Openingstijden
Kinderdagverblijf Sam&zaza is geopend van 7.30 tot 18.00 uur. Meer informatie over de openingstijden van het kinderdagverblijf vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&zaza werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier klaar voor jou en je kindje.

Ja, ik wil Sam&zaza graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00  of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!