Sam&otje buitenschoolse opvang 1


Bagijnenstraat 13 7411 PT Deventer

Buitenschoolse opvang

bso.otje@samenko.nl

06-11356348

Extra informatie

LRK nummer:186825791

GGD Inspectierapport

Sam&otje buitenschoolse opvang

BSO in het Centrum

Dit maakt Sam&otje zo leuk!

  • Ruim speellokaal
  • Intensieve samenwerking met basisschool de Hagenpoort
  • Mooie ligging in het centrum

Deze buitenschoolse opvang in het centrum van Deventer werkt intensief samen met basisschool De Hagepoort. We kennen elkaar allemaal en zien onszelf als één groot team.

Na school drinken en eten we eerst iets. En daarna is het tijd voor … leuke dingen! We hebben een ruim speellokaal waar heerlijk gespeeld wordt. Ook op het  gezellige schoolplein van De Hagenpoort spelen we vaak. Daarnaast maken we ook gebruik van het atelier van de school. En de ideale ligging in het centrum is natuurlijk zeer geschikt voor het maken uitstapjes naar de binnenstad of naar het Vogeleiland.

Openingstijden
We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij Sam&jaap. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag plaats bij Sam&jaap en op woensdag en vrijdag bij Sam&pippi. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Van welke basisscholen komen de kinderen naar Sam&otje?
De Hagenpoort

Ons team
Bij Sam&otje werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&otje graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op 0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!