Sam&koos kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf in de wijk Voorstad

Dit maakt Sam&koos zo leuk!

  • Kinderdagverblijf, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • In de buurt van veel scholen
  • Grote buitenspeelplaats
  • Veel uitstapjes

Gezellig kinderdagverblijf
Dit kinderdagverblijf in de wijk Voorstad in Deventer is vernoemd naar ‘Matroze Koos’ uit het kinderboek van Margreet Strijbosch en Charles Michels. Er zijn vijf gezellig ingerichte groepsruimtes in een prachtig oud pand. Je kind kan bij ons alle kanten op want er is veel ruimte! Zowel binnen als buiten.

Buitenspelen
Als je kindje bij ons komt, trek het dan vooral niet de beste kleding aan. We zijn namelijk veel buiten en vies worden mag. Er is een veilige, grote buitenspeelruimte met natuurlijke speelelementen. Spelen met water en zand? Fietsen? Klimmen en klauteren? Alles kan!

Openingstijden
Kinderdagverblijf Sam&koos is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&koos werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kindje klaar.

Ja, ik wil Sam&koos graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!