Sam&minoes buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang in de binnenstad van Deventer

Dit maakt Sam&minoes zo leuk!

  • Intensieve samenwerking met basisschool De Windroos
  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Uitdagende activiteiten

Uitdagende activiteiten
Deze buitenschoolse opvang in de binnenstad van Deventer is vernoemd naar het verhaal over een poes die in een juffrouw verandert, Minoes, geschreven door Annie M.G. Schmidt. Kinderen van basisschool De Windroos komen hier met veel plezier naartoe.

Na school is dit dé plek om mee te doen met leuke activiteiten. Buitenspelen? Iets bakken? Sporten in de gymzaal? Samen wandelen in de binnenstad? Een kunstwerk maken? Je kind beslist zelf waar het zin in heeft. En gewoon een Donald Duckje lezen  kan natuurlijk ook.

Openingstijden
We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd De Windroos tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij Sam&jaap. In de schoolvakanties biedt Sam&jaap op maandag, dinsdag en donderdag opvang aan en Sam&pippi op woensdag en vrijdag.  Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Ons team
Bij Sam&minoes werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&minoes graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!