Sam&minoes peuterspelen

Peuterspelen in de binnenstad

Dit maakt Sam&minoes zo leuk!

  • Intensieve samenwerking met basisschool De Windroos
  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de binnenstad van Deventer is vernoemd naar het verhaal over een poes die in een juffrouw verandert, Minoes, geschreven door Annie M.G. Schmidt. We werken intensief samen met de basisschool. Iedereen kent elkaar dus de overgang naar het onderwijs en de buitenschoolse opvang is straks minder groot.

Er zijn altijd leuke thema’s bij Minoes.  Zo gaat het de ene keer over ‘Kleding: dat wil ik aan!’ en een andere keer bijvoorbeeld over ‘Herfst: ritsel, ritsel.’

Buitenspelen
We spelen buiten op het plein of maken een wandeling in de buurt. Niets zo gezellig als samen even ‘boodschapjes’ halen bij de bakker! Dat is het voordeel van een locatie in de binnenstad.

Openingstijden
Peuterspelen Sam&minoes is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. Op woensdag en in de schoolvakanties is de peuterspeellocatie gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&minoes werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&minoes graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!