Sam&minoes buitenschoolse opvang 1


Broederenstraat 16
7411 LB Deventer
Nederland

Peuterspelen

ps.minoes@samenko.nl

06-51893534

Buitenschoolse opvang

bso.minoes@samenko.nl

06-51893534

Extra informatie

LRK nummer:611719940

GGD Inspectierapport

Sam&minoes

Spelen op het grote speelplein

Dit maakt Sam&minoes zo leuk!

  • Intensieve samenwerking met basisschool De Windroos
  • Onderwijs, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Uitdagende activiteiten

Deze bso en peuterspeellocatie in de binnenstad van Deventer is vernoemd naar het verhaal over een poes die in een juffrouw verandert, Minoes, geschreven door Annie M.G. Schmidt. We werken intensief samen met de basisschool. Iedereen kent elkaar, waardoor de samenwerking en de overgang naar het onderwijs en de buitenschoolse opvang klein is.

Buitenspelen
We spelen buiten op het plein of maken een wandeling in de buurt. Niets zo gezellig als samen even ‘boodschapjes’ halen bij de bakker! Dat is het voordeel van een locatie in de binnenstad.

Openingstijden
Peuterspelen Sam&minoes is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten.

Buitenschoolse opvang Sam&minoes is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school tot 18.00 uur. Heeft u opvang nodig op woensdag en vrijdag? Dan vindt deze plaats bij Sam&jaap. Meer informatie omtrent de openingstijden van Sam&minoes vindt u hier.
In de schoolvakanties biedt Sam&jaap op maandag, dinsdag en donderdag en op woensdag en vrijdag bij Sam&pippi. Informatie over de schoolvakanties kunt u hier vinden.

Openingstijden
Peuterspelen Sam&minoes is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Buitenschoolse opvang
We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd De Windroos tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij Sam&jaap. In de schoolvakanties biedt Sam&jaap op maandag, dinsdag en donderdag opvang aan en Sam&pippi op woensdag en vrijdag.  Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&minoes werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&minoes graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!